Kochblume - Scrubby Svamp Silikon Grå

Jämför produkt Kochblume - Scrubby Svamp Silikon Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Scrubby Svamp Silikon Grå i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Rengör dina grytor och pannor med den här smarta disksvampen av silikon. Den multifunktionella och återanvändbara borsten har en mjuk och en hård sida, så att du enkelt kan diska ömtåliga ytor utan bekymmer med den mjuka sidan eller få bort fastbrända matrester från fat och stekpannor med den hårda sidan.

Den kan också användas som luddborste, då den enkelt tar bort hår och ludd från kläder och möbler, eller till att skrubba potatis med. Scrubby är enkel att göra ren och hålla hygienisk, då den kan tvättas i diskmaskinen eller tvättmaskinen och kan användas om och om igen. .

Se gärna också

Naturally Med - Redskaps-set -25%

Det här söta lilla redskapssetet från Naturally Med innehåller honungsdoppare, smörkniv och en liten sked i olivträ med vackra ådringar. Handgjorda med den där rustika looken skapar de lätt en mysig stämning vid frukostbordet eller bind ihop dem med ett vackert band för den perfekta gå-bortpresenten.

Smörkniv 19x3.5 cm
Honungs 15x2.3 cm
Sked 14x3 cm

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Kockums

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Victorinox

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Done By Deer

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Ferm Living

Se alla produkter