Kochblume - Scrubby Svamp Plus Silikon Grå

Beställ Kochblume - Scrubby Svamp Plus Silikon Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Scrubby Svamp Plus Silikon Grå inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Rengör dina grytor och pannor med den här smarta disksvampen av silikon. Den multifunktionella och återanvändbara borsten har en mjuk och en hård sida, så att du enkelt kan diska ömtåliga ytor utan bekymmer med den mjuka sidan eller få bort fastbrända matrester från fat och stekpannor med den hårda sidan.

Den kan också användas som luddborste, då den enkelt tar bort hår och ludd från kläder och möbler, eller till att skrubba potatis med. Scrubby är enkel att göra ren och hålla hygienisk, då den kan tvättas i diskmaskinen eller tvättmaskinen och kan användas om och om igen. .

Se gärna också

Naturally Med - Redskap 3 delar

Setet innehåller en sked med långt handtag, en risottosked och en hålad spatel. Den rundade skeden är perfekt för omrörning, den hålade spateln är utmärkt för att vända mat och separera vätska och den speciellt formade risottoskeden är utformad för att hela tiden röra riset utan att krossa kornen. Tre oumbärliga redskap i köket.
Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillbestickset

Grillbestickset från Gense

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Vintage

Se alla produkter
Oljelampor

Oljelampor från Klong

Se alla produkter
Tapeter

Tapeter från Little Roomies

Se alla produkter