Kochblume - Flaskborste SilIkon 28 cm Grå

Jämför produkt Kochblume - Flaskborste SilIkon 28 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Flaskborste SilIkon 28 cm Grå i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Smidig flaskborste i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage. Borsten är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Gefu - Spisskrapa Polito -25%

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta. Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Köksredskap Övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julhemslöjd

Julhemslöjd från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter