Sidan innehåller annonslänkar

Rödbo Handduk 48x70 cm


Jämför produkt Rödbo Handduk 48x70 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rödbo Handduk 48x70 cm i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Produktinformation

Handduk Rödbo från Ekelunds serie Classic är formgiven av Betty Svensson och kommer höja julstämningen i köket med sina klara röda toner. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalitet. Varför är den här produkten märkt Bättre Val? Textilier från Ekelunds är GOTS-märkta.

Vad är GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan.