Sidan innehåller annonslänkar

Kökshandduk Linne Chestnut

Jämför produkt Kökshandduk Linne Chestnut online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kökshandduk Linne Chestnut i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Carl Larsson Brita 50x70 cm -60%

Kökshandduk i linne som pryds av Carl Larssons Brita, en katt och en smörgås och mäter 50x70 cm.

Stig in i Carl Larssons värld med hjälp av denna eleganta kökshandduk med Carl Larsson-tryck från Svanefors! Denna dekorativa kökshandduk har tagits fram av Svanefors i samarbete med Carl Larsson-gården, och pryds av Carl Larssons vackra Brita, en katt och en smörgås. Kökshandduken är tillverkad i 100% linne och är perfekt för avtorkning av nydiskade tallrikar och våta köksbänkar då lin är ett både luddfritt och högabsorberande material. Kökshandduken mäter 50x70 cm och är tillverkad i STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierat linne som är testat och fritt från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Handduken kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Blomus

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter
Örngott

Örngott från hemtex

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Cooee

Se alla produkter