Sidan innehåller annonslänkar

Kökshandduk 47x70cm Natur/Svart rand

Jämför produkt Kökshandduk 47x70cm Natur/Svart rand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kökshandduk 47x70cm Natur/Svart rand i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Se gärna också

Svanefors - Kökshandduk Caisa 3-pack 50x70 cm Kanel -25%

Set med 3 kökshanddukar i halvlinne med matchande ränder som alla mäter 50x70 cm från Svanefors Caisa-serie.

Utrusta ditt kök med ett komplett set med kökshanddukar med detta 3-pack handdukar i matchande färger och mönster från svenska Svanefors. Kökshanddukarna, som är en del av Svanefors Caisa-serie, är tillverkade i tunt halvlinne som är perfekt för köksanvändning tack vare sin höga absorberingsförmåga och luddfria kvalité, och alla tre handdukar har en vackert minimalistisk design med matchande ränder. Kökshanddukarna mäter 50x70 cm vardera och är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierade vilket betyder att de är testade och fria från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Kökshanddukarna kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Leonardo

Se alla produkter
Tomatknivar

Tomatknivar från Fiskars

Se alla produkter