Sidan innehåller annonslänkar

CALAZO - Eldmat, Laga mat över öppen eld

Jämför produkt CALAZO - Eldmat, Laga mat över öppen eld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CALAZO - Eldmat, Laga mat över öppen eld i kategorin Kokböcker här hos oss.

Produktinformation

Boken Eldmat handlar om något lika enkelt som fantastiskt att laga mat över lägerelden. Det är få företeelser i tillvaron som skapar sådan tillfredsställelse hos oss människor som eld, mat och natur.

Det handlar om att vara i nuet, att låta saker ta sin tid och att umgås med varandra. Boken går igenom de vanligaste eldarna för matlagning, som pagodeld, stjärneld, jägareld och pyramideld.Du får lära dig att använda stekhäll, grillgaller, halster och gjutjärnsgryta.

Vid sidan av standardteknikerna beskrivs mer speciella metoder som att tillaga på flat sten eller planka, i röktält, direkt i glöden eller i en grop med heta stenar.I sista delen av boken hittar du en receptsamling med allt från kolbullar och grönsakssoppa till renskavsgryta och hel kyckling över glöd. Det är bara din egen smak och fantasi som sätter gränserna.

Se även andra produkter från Kokböcker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Diskborstar  Tvålpumpar

Diskborstar Tvålpumpar från Wellmark

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Kockums

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från DeLonghi

Se alla produkter