Robert Welch - Radford Bright Fiskkniv blank

-14%

Jämför produkt Robert Welch - Radford Bright Fiskkniv blank online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Radford Bright Fiskkniv blank i kategorin Kockknivar här hos oss.

Produktinformation

Fiskkniven ur serien Radford Bright från Robert Welch är perfekt att duka fram när det serveras fisk. Knivens trekantiga form är framtagen för att du enkelt ska kunna separera ben i fisken.

Fiskkniven är tillverkad i rostfritt stål med en fin, blank yta som ger ett elegant uttryck till dukningen. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar.

De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa.

Se gärna också

Zwilling - Zwilling Bob Kramer Damask Euro Stainless Gyutoh Kockkniv 16 cm Stainless

Vacker och högkvalitativ kökskniv från Zwilling designad av knivsmeden Bob Kramer.

Zwilling Bob Kramer Damask Euro Stainless Gyutoh Kockkniv 16 cm är en unik kökskniv som kombinerar en vacker estetik med material och utformning av högsta kvalitet.

Vad står då det långa namnet på kniven för?

Zwilling

Varumärket Zwilling startade sin verksamhet 1731 i tyska Solingen och är idag världsledande när det gäller köksknivar och andra köksprodukter. Kvaliteten och designen håller yttersta världsklass. Zwilling har dessutom som mål att hela tiden skapa nya innovativa lösningar när det gäller produkter för matlagning.

Bob Kramer

Bob Kramer är en amerikansk mästerknivmakare som anses göra några av världens bästa köksknivar. I sin verkstad skapar han lika vackra som högpresterande knivar som har blivit så populära att knivarna numera säljs via auktion när han tillverkat nya knivar.

För att flera matlagningsentusiaster ska kunna använda hans knivar har han samarbetat med Zwilling och skapat denna serie vid namn Bob Kramer Euro Stainless eftersom Zwilling delar hans kärlek för att tillverka produkter med kvalitet, design och innovation som ledord.

Damask

Damask är för att kniven är tillverkad med en speciell tillverkningsteknik som kallas Chevron damask som gör att bladet på varje kniv får sitt eget unika distinkta mönster/ådring.

Denna tillverkning går till så att bladet görs först med en kärna av ultrahårt SG2 pulverstål som sedan täckts med 100 lager av två ytterligare rostfria sorters stål med olika hårdhet som ger en otrolig skärpa/hårdhet i bladet. Efter detta får bladet sitt karaktäristiska och unika damask utseende. Bladet is-härdas sedan med en CRYODUR® process vilket medför exceptionell hållbar skärpa, långvarigt motstånd mot rostangrepp och flexibilitet i stålet.
Detta hjälper Zwilling Kramer Kockkniv att behålla sin skärpa under lång tid och ger den en utmärkt balans för precision och noggrannhet.

Euro Stainless

Euro Stainless är för att kökskniven är influerad av traditionell europeisk design och tillverkat i ett rostfritt material.

Gyutoh

Gyutoh är japanska för kockkniv och en Gyutoh-kniv är en mångsidig kniv. Den är fantastisk att använda i köket, då kniven skär, hackar och skivar alla sorters råvaror snabbt och enkelt.

16 cm

16 cm betyder att knivens blad är 16 cm, vilket gör att kniven är väldigt allround och användbar inom många områden, allt ifrån att skära kött och fisk till mer finhackning av grönsaker och örter. Hela kniven med handtag är 27,8 cm. Det ergonomiska handtaget är av svart Micarta med en klassisk 3-nits design. Den har non-slipegenskaper och är helt sömlös och är fuktavvisande. Varje handtag har en karakteristisk Bob Kramer dekor-nit som är handgjord i Bob Kramers verkstad. Slipvinkeln är ca 20°.

Zwilling Bob Kramer Damask Euro Stainless Gyutoh Kockkniv 16 cm är med andra ord en multifunktionell kniv som kommer vara både amatörskockens såväl som köksproffsets bästa verktyg i köket under många år framöver med sin vackra design och fantastiskt vassa och slitstarka utförande.

Med Zwillings och Bob Kramers gemensamma kockkniv har du alltid ett unikt köksverktyg nära till hands som kombinerar vacker estetik och material av hög kvalitet.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia