Sidan innehåller annonslänkar

Kockkniv Vågtandad Trähandtag 22 cm

Jämför produkt Kockkniv Vågtandad Trähandtag 22 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockkniv Vågtandad Trähandtag 22 cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Se gärna också

Tamahagane - San Kyoto Kockkniv 18 cm

Tamahagane San Kyoto Kockkniv är en kniv i exklusiva serien San Kyoto från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kyoto Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker. .

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Kyoto knivserie
Knivserien San Kyoto är Tamahaganes mest exklusiva knivserie. Knivbladet är uppbyggt av hela 63 lager stål, med en hård kärna i VG5-stål omgiven av de övriga lagren i mjukare, mer rosttåligt stål. Kombinationen av hårt och mjukt stål som bygger upp knivarna är en raffinerad teknik som användes i det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. VG5-stålet i kärnan innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Stållagren har både hamrats och polerats, och därigenom får bladet dess vackra damaskusdesign. Hårdhetsgraden är 59–60 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i 63 lager stål
- Längd: 18 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 59-60 HRC
- Handtaget är tillverkat i svart Micarta.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kockknivar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Durkslag

Durkslag från Kockums

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Bamix

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Blomus

Se alla produkter