Sidan innehåller annonslänkar

Kockkniv, 31 cm, trähandtag

Jämför produkt Kockkniv, 31 cm, trähandtag online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockkniv, 31 cm, trähandtag i kategorin Kockknivar här hos oss.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm -21%

En väldigt användbar och mångsidig Kockkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm är en väldigt allround universalkniv som passar till att utföra de flesta kökssysslor med.

Denna klassiska kockkniv är en av de vanligaste knivarna i ett kök och det är en kniv med många användningsområden. Jamie Oliver kniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära kött, kyckling och grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Denna Jamie Oliver kockkniv kommer helt enkelt att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Allroundkniven från Jamie Oliver är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med denna 20 cm långa Kockkniv från Jamie Oliver.

Bladet på Kockkniven från Jamie Oliver är 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,5 centimeter.

Denna Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kockknivar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Scanpan

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Blomus

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter