Sidan innehåller annonslänkar

Kockkniv, 25 cm, trähandtag

Beställ Kockkniv, 25 cm, trähandtag på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockkniv, 25 cm, trähandtag inom kategorin Kockknivar.

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart

Kockkniv med blad i rostfritt stål på 22 cm med en tandad egg samt ett handtag i det hållbara materialet Fibrox från Victorinox.

Skär upp alla möjliga sorters råvaror med enkelhet med denna praktiska kockkniv från den schweiziska knivtillverkaren Victorinox. Denna kniv är ett måste för den som vill ha en bra huvudkniv till sin köksknivssamling eller helt enkelt bara behöver en kniv som kan klara av det mesta. Victorinox kockkniv har ett stort brett blad med en längd på 22 cm, och har utrustats med en vågig egg som gör det lätt att hacka, skära och dela alla sorters råvaror, oavsett om de är mjuka eller har ett yttre som är lite hårdare. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av allra högsta kvalité för hållbar användning under många år framåt. Kniven är även utrustad med ett bekvämt handtag som har tillverkats i det tåliga materialet Fibrox, med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säkert, glidfritt bruk. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Victorinox Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart är inklusive blad och handtag 35 cm lång.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kockknivar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Bitz

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från VAHÉ

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter