Sidan innehåller annonslänkar

Kockkniv, 20 cm, extra högt knivblad, trähandtag

Beställ Kockkniv, 20 cm, extra högt knivblad, trähandtag på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockkniv, 20 cm, extra högt knivblad, trähandtag inom kategorin Kockknivar.

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Stor Kockkniv 25 cm

En stor kockkniv med ett blad i rostfritt stål på 25 cm och ett handtag av hållbar Fibrox från Victorinox.

Behöver du en huvudkniv till ditt kök som kan göra allt från att skära upp kött och fisk till att hacka grönsaker och rotfrukter, för att inte tala om alla andra sorters preppjobb? Då är detta kniven för dig. Denna kockkniv från Victorinox är speciellt framtagen för att vara ett hållbart alternativ för alla möjliga sorters kök, och är tillverkad för att kunna användas friskt i många år framåt. Victorinox kockkniv har ett både brett och långt blad med en jämn egg som enkelt skär igenom alla sorters råvaror, och som har tillverkats i rostfritt stål av allra högsta kvalité. Som om inte det vore nog är kniven också utrustad med ett handtag av det tåliga materialet Fibrox som är ergonomiskt utformat för bekväm användning med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säkert bruk. En högkvalitativ kniv för alla tillfällen. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Victorinox Fibrox Stor Kockkniv 25 cm Svart är inklusive handtag totalt 38,3 cm lång.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kockknivar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Ariete

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Smeg

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter