Sidan innehåller annonslänkar

Knivslip Mini Sharpy

Beställ Knivslip Mini Sharpy på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knivslip Mini Sharpy inom kategorin Knivslipar.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Knivslip

Backaryd är en lätt och smidig knivslip från Anders Petter med två olika brynen, ett keramiskt bryne och ett diamantbryne.
Det keramiska brynet kan användas efter varje gång du skurit något med kniven, för att underhålla knivens skärpa. Diamantbrynen används enbart när kniven blivit slö, då den slipar kniven på djupet.

Slipvinkeln på det första steget av knipslipen (diamantbrynet) är 36 grader och slipvinkeln på det andra steget av slipen för knivar (keramiskt bryne) är 40 grader.

Denna Backaryd Knivslip från Anders Petter kan slipa de flesta knivar för köket förutom sågtandade knivar, damaskusknivar och keramiska knivar.
Förutom dessa typer av knivar kan resten av kökets metallknivar slipas.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Knivslipar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Övrig inredning

Övrig inredning från Kreafunk

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Högtidsserviser

Högtidsserviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Design House Stockholm

Se alla produkter