Sidan innehåller annonslänkar

Road Block Eco Knivställ 35x23x12 cm


Jämför produkt Road Block Eco Knivställ 35x23x12 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Road Block Eco Knivställ 35x23x12 cm i kategorin Knivblock här hos oss.

Se gärna också

Zwilling - Twin 1731 Knivblock

Denna serie är Zwillings allra mest exklusiva och har fått sitt namn från när Zwilling startade sin knivproduktion 1731 i Tyskland. Är designad av den internationellt kände arkitekten och designern Matteo Thun. Knivarna är smidda förhand med precision ur ett enda stycke stål för att uppnå optimal geometri. Handtaget är eleganta, ergonomiskt utformade och gjorda av exklusivt obehandlat endast inoljat Ebenholtsträ. Knivarna har en högkvalitativt Cronidur 30® knivstål, är FRIODUR® is- härdade till en hårdhet på 60 HRC. Denna härdning ger flexibilitet i stålet, gör bladen motståndskraftig mot rostangrepp. och håller kniven skarp längre. Slipvinkeln är 20° och skärpan kontrolleras med laserprecision. Zwilling lämnar livstidsgaranti på material och produktionsfel. Tillverkas i Solingen, Tyskland.

Vackert stadigt knivblock i Ebenholtsträ med gömda magneter som håller knivarna på plats. Har plats för 5 knivar och 1 bryne.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Samura

Samura är ett vattendrag i Ghana. Det ligger i den centrala delen av landet, 200 km nordväst om huvudstaden Accra. Savannklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 24 °C. Den varmaste månaden är mars, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är augusti, med 22 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 381 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 227 mm nederbörd, och den torraste är december, med 23 mm nederbörd.