Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Pizzakavel

Jämför produkt Kockums - Pizzakavel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Pizzakavel i kategorin Kavlar här hos oss.

Produktinformation

En kavel från Kockum som är perfekt att använda till pizzadeg och pastadeg, men går lika bra att använda till kakdegar och annan bakning. Den långa kavelns ytterkanter är avsmalnade så att den ligger bra i handen under tiden man arbetar med degen.

Tillverkad i bokträ och varje kavel är unik tack vare träts naturliga skiftningar. Undvik att blötlägga kaveln, diska den för hand och torka av med handduk efter användning.

Se gärna också

Kockums - Kavel med vertikala handtag -23%

Med denna kavel från Kockums kan du arbeta med degar som är lite krångliga direkt på plåten tack vare de vertikala handtagen. En kavel med unik formgivning som underlättar kavlandet av alla degar.

Tillverkad i bokträ och tack vare träts naturliga skiftningar är varje produkt unik. Ta hand om din kavel på bästa sätt genom att diska den för hand och torka av med handduk. Undvik att lägga kaveln i blöt och smörj in den med matolja med jämna mellanrum.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kavlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serviser set

Serviser set från HACKEFORS

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Spode

Se alla produkter