Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Set Gryta/Durkslag Grå

Jämför produkt Kockums - Set Gryta/Durkslag Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Set Gryta/Durkslag Grå i kategorin Kastruller här hos oss.

Produktinformation

Set med Kockums Bellied Pot på 4 liter och durkslag som även passar som insats vid ångkokning.Grytan Bellied Pot är en klassiker som passar utmärkt till söndagsmiddagen, festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen.

Durkslaget i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning.Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Kastruller

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Primus

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Bodum

Se alla produkter