Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Gul

Beställ Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Gul inom kategorin Kastruller.

Produktinformation

Kockums Bellied Pot på 0,7 L är den lilla versionen av storsäljaren Bellied Pot 4 L, som passar utmärkt till servering, festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen.

Finns i olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Grytan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje gryta av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Kastruller

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Miyabi

Se alla produkter
Tändstickor

Tändstickor från Eldstickan

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Gustavsberg

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter