Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Grå

Beställ Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Grå inom kategorin Kastruller.

Produktinformation

Kockums Bellied Pot på 0,7 L är den lilla versionen av storsäljaren Bellied Pot 4 L, som passar utmärkt till servering, festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen.

Finns i olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Grytan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje gryta av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Kastruller

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Snapsglas

Snapsglas från Orrefors

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Ariete

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Doftljus  Rumsspray

Doftljus Rumsspray från Sense the Moment

Se alla produkter