Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Blå

Jämför produkt Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Gryta/Lock 0,7 L Blå i kategorin Kastruller här hos oss.

Produktinformation

Kockums Bellied Pot på 0,7 L är den lilla versionen av storsäljaren Bellied Pot 4 L, som passar utmärkt till servering, festen eller i det dagliga köket. Med ett bevarat formspråk blir grytan ett funktionellt köksredskap såväl som en smakfull designdetalj i köket och vid dukningen.

Finns i olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Grytan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje gryta av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Kastruller

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Traktörpannor

Traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Växbo Lin

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Wellmark

Se alla produkter