Sidan innehåller annonslänkar
Big Green Egg

Big Green Egg - Såskastrull ink Pensel

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Såskastrull ink Pensel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Såskastrull ink Pensel i kategorin Kastruller här hos oss.

Produktinformation

Cast Iron Sauce Pot från Big Green Egg med tillhörande Basting Brush är perfekta att smälta smör i, koka ihop marinader eller såser på grillen. Eftersom kastrullen är i gjutjärn behåller den värmen länge även efter du har ställt fram dem på bordet.

Penseln är gjord i silikon och mycket tålig men om du ska koka något i kastrullen på grillen råder vi dig att inte lämna kvar penseln i. Kastrullens handtag är utformat så att penseln kan ligga i det och på så sätt slipper du onödigt spill. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.