Sidan innehåller annonslänkar
Orrefors

Mingus Kanna 150 cl

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Servera kalla drycker elegant med denna effektfulla kanna från Orrefors. Passar utmärkt för drinkar som martini. Kannan är en designklassiker, formgiven av en av Orrefors största legender Vicke Lindstrand och har munblåsts i Småland sen 1934. Med sin vackra, unika form har kannan vunnit flera designpriser och tillhör den stående utställningen på Museum of Modern Art i New York.


Jämför produkt Mingus Kanna 150 cl online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Mingus Kanna 150 cl i kategorin Karafferservis här hos oss.

Kategori: Karafferservis
Artikelnummer: 3059

Från kunskapsbanken

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Glasbruk

Glasbruk, glashytta, är en plats för tillverkning av glasprodukter. Den består oftast av en varm och en kall del. I den varma delen, hyttan, smälts och formas glasmassan av arbetarna eller maskiner till produkterna. I den kalla delen bearbetas sedan produkterna efter kylning genom slipning, målning eller gravering till färdiga produkter.Det har sedan 1150-talet fram till 1999 funnits ca 320 olika glasbruk och hyttor i Sverige.