Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Chateau" Glaskaraff

Beställ Kosta Boda - "Chateau" Glaskaraff på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - "Chateau" Glaskaraff inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Glaskaraff ur serien "Chateau" av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Ayam Clear -25%

Lyxig vinkaraff i stående modell från Riedels unika Decanthand serie. Riedel Decanthand Karaff Ayam Clear är inspirerad av Ayam Cemani, en sällsynt, helsvart höna från Indonesien. Karaffens form och funktion samspelar på bästa sätt och tack vare ett vakuum som bildas inuti karaffen påskyndas dekanteringen och vinet blir maximalt luftat.

Viner mår bäst av en nypa luft innan de ska drickas, de flesta i alla fall. För att luftningen ska få maximal effekt räcker det inte med att dra ur korken ur flaskan. Utan vinet, både röda såväl vita behöver dekanteras för att de ska komma i kontakt med syre och utvecklas.

Riedel kallar metoden för "double decanting”. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Karaffen går inte bara att ha stående på bordet utan även hängande från bordskanten och passar lika väl till röda som vita viner.

Riedels Decanthand Karaffer är munblåsta av Riedels skickliga yrkesmän i Tyolen i Österrike och på grund av dess unika form valde de att ge den namnet Ayam Clear.

Eftersom Riedels karaffer är munblåsta och handgjorda är varje karaff unik. Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Karaff Ayam Clear rymmer 170 cl och är en av dem större karafferna ur Riedels Decanthand serie.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Serax

Se alla produkter
Sauteuser

Sauteuser från Culimat

Se alla produkter