Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Marika Karaff 2 L Rosaline

Beställ Klimchi - Marika Karaff 2 L Rosaline på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Marika Karaff 2 L Rosaline inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Marika Crystal Pitcher från Klimchi kommer passa utmärkt att fylla med allt från svalkande saft en varm sommardag till läskande Sangria en ljummen augustikväll. Tillverkad i böhmisk, blyfri kristall med ett vridet nästan lite swirlande mönster som gör att ljuset reflekteras vackert genom är Marika Crystal Pitcher en stilren och klassiska karaff som passar in i de flesta hem.

Se gärna också

Rig-Tig - VATTENKARAFF 1.5 L ROSE Rose -17%

Vattenkaraff med en volym på 1,5 L i hållbart borosilikatglas och med en smart kork i silikon från danska RIG-TIGs COOL-IT-serie.

Karaffen COOL-IT från RIG-TIG är en både vackert designad och funktionell dryckeskaraff som är perfekt för servering av allt från smoothies till läsk eller smaskigt vatten med fruktbitar i. Fyll upp karaffen med till exempel juice, vatten eller saft och ställ in den i kylskåpet – när du sen blir sugen är det bara att enkelt servera dig själv med ett uppfriskande glas av din favoritdryck. Den inbyggda korken i silikon har en modern design i form av en boll som enkelt vrids ned för servering och upp för en försegling av karaffen som både håller den tät för att undvika spill och gör så att vätskan håller sin temperatur längre. Karaffen har en volym på 1,5 L och rengörs enkelt i diskmaskin.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Pallares

Se alla produkter