Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Marika Karaff 2 L Amber

Jämför produkt Klimchi - Marika Karaff 2 L Amber online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Marika Karaff 2 L Amber i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Marika Crystal Pitcher från Klimchi kommer passa utmärkt att fylla med allt från svalkande saft en varm sommardag till läskande Sangria en ljummen augustikväll. Tillverkad i böhmisk, blyfri kristall med ett vridet nästan lite swirlande mönster som gör att ljuset reflekteras vackert genom är Marika Crystal Pitcher en stilren och klassiska karaff som passar in i de flesta hem.

Se gärna också

Rig-Tig - Moomin Cool-It Vatttenkaraff 1,5 L Sky -17%

Vattenkaraffen COOL-IT med Muminmotiv och en volym på 1,5 L i hållbart borosilikatglas från danska RIG-TIG.

Karaffen COOL-IT från RIG-TIG är en både vackert designad och funktionell dryckeskaraff som är perfekt för servering av allt från smoothies till läsk eller smaskigt vatten med fruktbitar i. Fyll upp karaffen med till exempel juice, vatten eller saft och ställ in den i kylskåpet – när du sen blir sugen är det bara att enkelt servera dig själv med ett uppfriskande glas av din favoritdryck. Den inbyggda korken i silikon har en modern design i form av en boll som enkelt vrids ned för servering och upp för en försegling av karaffen som både håller den tät för att undvika spill och gör så att vätskan håller sin temperatur längre. Som om inte det var nog kan vi runt vattenflaskans sidor även se en riktigt härlig scen från Muminsagan ”Mumintrollet och den Magiska Hatten” utspela sig med Mumintrollet och hans vänner i jakt på spännande saker som kan ha landat i Mumindalen efter en vild storm. Karaffen har en volym på 1,5 L.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Brödformar

Brödformar från Guardini

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Demeyere

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter