Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Square Karaff 2 L Crystal

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Square Karaff 2 L Crystal online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Square Karaff 2 L Crystal i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Klimchi kristallkanna Square 2 liter, tillverkad i böhmisk, blyfri kristall och med samma sköna attityd som hela Hobnailserien. Klassiskt hantverk och modern design med ett avsmalnande handtag som ger ett skönt grepp och en hällpip som håller exempelvis isbitar eller frukt kvar i kannan.Crystal Hobnail finns i flera storlekar, modeller och härliga färger att välja mellan och kommer passa perfekt oavsett om det är saft eller en svalkande Sangria du ska servera. .

Se gärna också

Rig-Tig - Moomin Cool-It Vatttenkaraff 1,5 L Sky -17%

Vattenkaraffen COOL-IT med Muminmotiv och en volym på 1,5 L i hållbart borosilikatglas från danska RIG-TIG.

Karaffen COOL-IT från RIG-TIG är en både vackert designad och funktionell dryckeskaraff som är perfekt för servering av allt från smoothies till läsk eller smaskigt vatten med fruktbitar i. Fyll upp karaffen med till exempel juice, vatten eller saft och ställ in den i kylskåpet – när du sen blir sugen är det bara att enkelt servera dig själv med ett uppfriskande glas av din favoritdryck. Den inbyggda korken i silikon har en modern design i form av en boll som enkelt vrids ned för servering och upp för en försegling av karaffen som både håller den tät för att undvika spill och gör så att vätskan håller sin temperatur längre. Som om inte det var nog kan vi runt vattenflaskans sidor även se en riktigt härlig scen från Muminsagan ”Mumintrollet och den Magiska Hatten” utspela sig med Mumintrollet och hans vänner i jakt på spännande saker som kan ha landat i Mumindalen efter en vild storm. Karaffen har en volym på 1,5 L.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter