Klimchi - Hobnail Karaff utan Handtag 2 L Crystal

Beställ Klimchi - Hobnail Karaff utan Handtag 2 L Crystal på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Karaff utan Handtag 2 L Crystal inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Karaff utan handtag ur serien Hobnail från Klimchi med en kapacitet på 2 liter och en design som definitivt kommer fånga allas blickar. Denna vackra karaff kan användas till alla sorters drycker men fungerar även utmärkt som vas till färska snittblommor och fina buketter.

Denna karaff är ett fantastiskt exemplar på modern, exklusiv design i kombination med traditionellt hantverk och blir en dekorativ detalj att pryda hemmet med! Den handgjorda karaffen är tillverkad i böhmisk kristall fri från bly, ett material som är välkänt för sin klarhet och glans Klimchis glasprodukter tillverkas i glastillverkningens centrum den tjeckiska staden Kamenický Šenov.

Staden har under århundradena blivit världskänd för skickligt hantverkarskap och unika formgivningar. Tack vare tillverkningsprocessen som sker för hand är varje produkt unik och bubblor samt nyansskiftningar kan förekomma.

Denna tidlösa och eleganta karaff är den perfekta gåvan till dig själv, till det nygifta paret eller till personen som fyller jämnt. Karaffen tål maskindisk. .

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Le Creuset

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Sagaform

Se alla produkter