Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Karaff 35 cl Klar

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Karaff 35 cl Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Karaff 35 cl Klar i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Denna fantastiska Hobnail karaff i blyfritt kristallglas från Klimchi rymmer 35 cl och tillför en unik elegans till det dukade bordet. Karaffens design präglas av modern formgivning och skickligt, traditionellt hantverk.

Handtaget smalnar av mot toppen vilket ger ett bekvämt grepp och hällpipen motverkar att isbitar, frukt eller annat följer med vid upphällning. En fantastisk kreation som med sin djärva formgivning blir ett iögonfallande objekt.

Hobnail-karaffen är handgjord och det munblåsta, böhmiska kristallglaset är världsberömt för sina fantastiska egenskaper av glans och otroligt klarhet. Klimchis glaskreationer tillverkas för hand i den tjeckiska staden Kamenický Šenov, en stad som kommit bli centrum för glastillverkning och design.

Glaset kan innehålla bubblor och varierande nyanser tack vare tillverkningsprocessen och ger varje produkt sin originalitet. Karaffen kommer agera mittpunkt i hemmet oavsett var den får ta plats, när den inte används kan den med fördel stå framme och bli en dekorativ detalj.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Lind DNA

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Le Creuset

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Skultuna

Se alla produkter