Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Karaff 1,75 L Klar

Beställ Klimchi - Hobnail Karaff 1,75 L Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Karaff 1,75 L Klar inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Karaff ur serien Hobnail från Klimchi med en kapacitet på 1,75 liter. Modern och unik design möter klassiskt hantverk i denna karaff som utstrålar elegans och exklusivitet.

Karaffen har ett avsmalnade handtag som ger ett bekvämt grepp under serveringen. Hobnail-mönstret låter ljuset skapa vackra reflektioner och det klara kristallglaset visar fint upp drycken - ett iögonfallande objekt på det dukade bordet och en dekorativ detalj till hemmet! Karaffen är tillverkad i munblåst, böhmiskt kristallglas fritt från bly och besitter en fantastisk klarhet och glans

Klimchis glaskreationer tillverkas för hand i den tjeckiska staden Kamenický Šenov, ett världsberömt centrum för glastillverkning och originell formgivning. Kristallglaset kan innehålla bubblor och nyansskiftningar vilket är ett bevis på den traditionella tillverkningsprocessen som även gör varje produkt unik.

Denna fantastiska karaff är den perfekta gåvan till bröllopsparet, till föräldern som fyller jämnt eller till personen som älskar design och skickligt hantverk. Kan rengöras i diskmaskin. .

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Koziol

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Muurla

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från House Doctor

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Orrefors

Se alla produkter