Klean Kanteen - Sugrör 4-pack Rostfri

Jämför produkt Klean Kanteen - Sugrör 4-pack Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Sugrör 4-pack Rostfri i kategorin Karaffer Flaskor Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Rostfria sugrör från Klean Kanteen, perfekt som alternativ till engångssugrör i plast. Sugrören är tillverkade av högkvalitativt rostfritt 18/8-stål och kommer med en avtagbar silikonflex-sugrörstopp i fyra olika färger så att de är lätta att skilja åt.

Se gärna också

Leonardo - Ciao Sugrör i glas 20 cm 12-pack Klar

Ciao sugrör i glas från glasmästarna Leonardo. Längden är 20 cm och de är perfekta för vardagsbruk, såväl som till fest, tack vare den stabila designen.

Sugrören klarar temperaturer upp till 100 grader, och går självklart att diska i diskmaskin. Ciao sugrör är en elegant accessoar till dina drinkar, ger dem en ännu godare smak. Med det stadiga sugröret tillverkat i resistent borosilikatglas kan alla drycker, oavsett varma eller kalla, serveras med stil. Återanvändbara och hållbara, ett miljövänligare alternativ till engångssugrör i plast.

Levereras i 12-pack

Mått: L 20 cm Ø 2 cmMaterial: Borosilikatglas

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer Flaskor Tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skulpturer

Skulpturer från Volta

Se alla produkter
Flanell påslakanset

Flanell påslakanset från hemtex

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter
Termometrar

Termometrar från ETI

Se alla produkter