Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Kanna med öra 0,6 L Titanium Black

Jämför produkt Aida - RAW Kanna med öra 0,6 L Titanium Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Kanna med öra 0,6 L Titanium Black i kategorin KannorBringare här hos oss.

Produktinformation

En praktisk och vacker kanna med öra. Perfekt att ställa fram på bordet, rymmer 0,6 L.Serien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller.

Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin.

Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin. .

Se gärna också

PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Cement -29%

Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.

Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.

Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Pimpernel

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Rosendahl

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från Stoff Nagel

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter