Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Crafted Kanna 60 cl

Beställ Aida - Raw Crafted Kanna 60 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Crafted Kanna 60 cl inom kategorin Kannor.

Produktinformation

Handgjord kanna med handtag med en volym på 60 cl i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Häll upp iskallt vatten till dina gäster med denna handtillverkade kanna i vitt stengods och represistent glasyr från aida. Kannan har en volym på 60 cl och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden.

Tack vare den speciella tillverkningsprocessen och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Kannan passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Carolina Gynning

Se alla produkter