Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Rhea Kanna 9x7 cm

Jämför produkt Afroart - Rhea Kanna 9x7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Rhea Kanna 9x7 cm i kategorin Kannor här hos oss.

Produktinformation

Kanna från Afroart är en stilren kanna som är tillverkad av stengods. Perfekt för att servera saft, juice, mjölk i.

Se gärna också

Aida - Raw Crafted Kanna 1,2 l -30%

Handgjord kanna med en volym på 1,2 L i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.

Denna kanna från aida är handtillverkad i dubbeleldat stengods med en represistent glasyr för högsta kvalité. Kannan har en volym på 1,2 L och är en del av aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion med en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Kannan passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Iittala

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Vin- och flasköppnare

Vin- och flasköppnare från Pulltex

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Bergs Potter

Se alla produkter