Sidan innehåller annonslänkar
Big Green Egg

Big Green Egg - Grill Large

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Grill Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Grill Large i kategorin Kamadogrillar här hos oss.

Produktinformation

Big Green Egg Large grill är den populäraste modellen i Big Green-familjen. Laga mat till dig, familjen eller vännerna på tillagningsytan.

Produkten är en asiatisk lerugn (kamado) som används i mer än 3000 år. Det är alltså något helt annat än den traditionella kolgrill vi i Sverige är vana vid.

Den håller värmen enastående och med olika tekniker och tillbehör kan du grilla direkt, indirekt och röka. Big Green Egg grundades i USA 1974 är ett starkt varumärke som är känt för kvalitet och tradition. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.