Sidan innehåller annonslänkar

Vintage - Burleigh Kopp och Fat

Jämför produkt Vintage - Burleigh Kopp och Fat online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vintage - Burleigh Kopp och Fat i kategorin KaffeTekoppar här hos oss.

Produktinformation

Burleigh kopp och fat.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Aida - Raw Crafted Arctic White Kaffekopp 20 cl -25%

Handgjord kaffekopp i vitt stengods med en volym på 20 cl från danska aidas Raw Crafted Arctic White-serie.

Avnjut allt från en fyllig latte med skummad mjölk till en kopp morgonkaffe som är svart som natten med denna handgjorda kaffekopp från aida. Kaffekoppen är högkvalitativt tillverkad i vitt stengods som har dubbeleldats och sedan täckts med en represistent glasyr för lång hållbarhet i flera år framåt och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Kaffekoppen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från KaffeTekoppar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Iittala

Se alla produkter
Slowcookers

Slowcookers från Crock-Pot

Se alla produkter
Tändstickor

Tändstickor från Eldstickan

Se alla produkter
Äggredskap

Äggredskap från Äggcøddler

Se alla produkter