Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Rhea Kopp Mini 6x4 cm

Beställ Afroart - Rhea Kopp Mini 6x4 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Rhea Kopp Mini 6x4 cm inom kategorin KaffeTekoppar.

Produktinformation

Kopp Mini från Afroart är en unik, stilren och tidlös kopp som är perfekt för att skapa en modern och vacker miljö hemma eller på kontoret. Den håller din favoritdryck varm och koppen är också lätt att rengöra och är skapad med högsta kvalitet för att säkerställa att den håller länge.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Denby - Impression Fat till Kaffekopp 16,5 cm Charcoal Blue -25%

Handtillverkat fat till kaffekopp från Impression-serien med en diameter på 16,5 cm.

Kombinera detta vackra fat med en av kopparna från Impression-serien för att få ett fantastiskt set till tebjudningen eller kafferepet. Använd fatet som underlägg till din kaffekopp och servera dina gäster kaffe i riktig diner-stil med kaka och socker vid sidan av. Det lilla fatet kan även, tack vare sin mångfunktionella form, användas för servering av såser, dipp och sidosnacks såsom oliver. Fatet har en storlek på 16,5 cm i diameter och har tillverkats i högkvalitativt lergods av Englands allra skickligaste hantverkare i Derbyshire, med en både tålig och vacker krämfärgad glasyr som ger den en lång hållbarhet för användning under många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sauteuser

Sauteuser från Culimat

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Rörstrand

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Opto Design

Se alla produkter