Afroart - Earth Mugg med Tesil Lergods 10x8,5 cm

Beställ Afroart - Earth Mugg med Tesil Lergods 10x8,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Earth Mugg med Tesil Lergods 10x8,5 cm inom kategorin Kaffetegods.

Produktinformation

Muggen Earth från Afroart är skön att hålla i med sitt rejäla handtag och praktisk med sin tesil. Fyll på med ditt favoritte och låt det silas av genom de tre hålen.

Locket håller din dryck varm att njutas av länge. Tillverkad av handgjort lergods med ljus grå glasyr med små svarta fläckar.

Tål att köras i diskmaskin. Eftersom varje mugg är handgjord kan utseendet variera något i form och storlek.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Spode - Blue Italian Stor Kopp med Fat 56 cl

En stor och underbart mönstrad kopp med fat i den klassiska servisen Blue Italian från Spode.

Frukosten eller den välbehövda pausen mitt på dagen blir ännu mer njutbar med denna Blue Italian servis. Unna dig själv ett vackert och iögonfallande tegods eller kaffegods.

Spodes eleganta blåvita kollektion Blue Italian lanserades 1816 och har tillverkats ända sedan dess. De utsökta detaljerna i mönstret är inspirerade från den äldre italienska landsbygden och har med tiden kommit att bli en designklassiker.

Denna stora kopp med fat är tillverkat i vitt lergods som accentuerar det klarblå vackra mönstret.

Spode Blue Italian kopp rymmer hela 56 cl ljuvlig varm dryck och kan användas både som kaffekopp, tekopp eller frukostkopp. Det medföljande fatet gör jumbogodset komplett.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Pols Potten

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Table Top Stories

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Le Creuset

Se alla produkter