Rolf Berg Keramik - Lampett Tomten i Stallet


Beställ Rolf Berg Keramik - Lampett Tomten i Stallet på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rolf Berg Keramik - Lampett Tomten i Stallet inom kategorin Julljushållare.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Silke Adventsljusstake 32 cm Varmgrå

Från det danska design märket Broste Copenhagen kommer denna moderna och stilrena adventsljusstake. Det finns plats för fyra stycken ljus i denna fina ljusstake och i mitten finns det rum för exempelvis mossa och tomtar eller varför inte dekorera med torkade blommor eller granris? Denna tidlösa adventsstake kan du personifiera och använda under många adventsmånader framöver.

Broste Copenhagen har sedan 1955 riktat sig in på nordisk design tillverkade av rustikt material med hög kvalité. Inspirationen till produkterna kommer från världens alla hörn och kombineras med den nordiska stilen vilket har resulterat i flera moderna designklassiker. Ett möte mellan det traditionella och trendiga. Företaget är Svanenmärkt vilket innebär att de förhåller sig till kraven för hållbarhet, kvalitet och etik.

Låt denna fina adventsljusstake tillverkad av aluminium, lysa upp mörka adventkvällar, en söndag i taget.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).