Rolf Berg Keramik - Lampett Tomten i Stallet 27 cm

-25%

Beställ Rolf Berg Keramik - Lampett Tomten i Stallet 27 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rolf Berg Keramik - Lampett Tomten i Stallet 27 cm inom kategorin Julljushållare.

Produktinformation

En vacker keramik lampett med härligt julmotiv från Rolf Berg. Tomten, som tillsammans med hästarna, befinner sig i stallet sprider ett rogivande och stämningsfullt sken när du tänder värmeljusets låga.

Den är handgjord och tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Keramik produkterna är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad.

Föremålen är fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.

Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många.

Se gärna också

House Doctor - House Doctor The Ring Ljusstake 35 cm Grå

Vacker och mångsidig ljusstake från House Doctor.

The Ring är en modern och elegant ljushållare designad av House Doctor. Den enkla ljusstaken är 35 cm i diameter och tillverkad i Polystone, som är en konstgjord sten, vilket gör att den är väldigt tålig och har ett utseende som påminner om cement och betong.

Ljusstaken är väldigt mångsidig och kan användas året om i och med att den är så minimalistisk i grunden.
På hösten kan du dekorera med höstföremål från naturen, till exempel kastanjer och nypon.
När hösten sen övergår i juletider är det bara att dekorera om den som en fin adventsljusstake. Sätt fyra blockljus i mitten och dekorera runtom med julkulor, kottar, granbarr och annat som du tycker hör julen till. Alternativt att du gör tvärtom med ljusen runtom och dekorationen i mitten.

Endast din egen fantasi sätter stopp för hur denna eleganta ljusstake The Ring från House Doctor kan användas!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).