Sidan innehåller annonslänkar
Georg Jensen

2020 Ljushållare Isrosett Palladium

Kontrollera pris

Köp nu

Med denna dekorativa ljushållare Isrosett, designad av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen, kan du få levande ljus i julgranen. Inspiration hämtade Sanne från sin egen vinterträdgård och från blomsterbilder tagna av fotograf Karl Blossfeldt, som var verksam tidigt 1900-tal. Ljushållaren har plats för ett stearinljus i toppen och har sedan en liten stav som avslutas med själva isrosetten. Prova även att dekorera med den i andra jularrangemang, t ex en gren från en trollhassel. Var du än sätter ljushållaren skapas en genuin och harmonisk julkänsla. Från Georg Jensen kommer varje år en ny julkollektion med olika teman och designers, vackra att samla och spara och ta fram jul efter jul.


Jämför produkt 2020 Ljushållare Isrosett Palladium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 2020 Ljushållare Isrosett Palladium i kategorin Julljushållare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Julljushållare
Artikelnummer: 119544
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Jul i köket

Jul i köket från Local Chef

Se alla produkter
Vaserdekoration

Vaserdekoration från House Doctor

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

House

House kan syfta på: House (musikstil) – en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik House (dansstil) – en dansstil inom streetdans som utvecklades under 1980-talet House (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2004–2012 House – en amerikansk skräck-/komedifilm från 1986 med svensk titel Titta vi spökar House of Deréon – ett modemärke för prêt-à-porter Thomas "House" Conklin – en rollfigur i filmserien Polisskolan House (sjö) – en sjö i Antarktis