Sidan innehåller annonslänkar

Riva pläd grå


Jämför produkt Riva pläd grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riva pläd grå i kategorin Julkuddar och julplädar här hos oss.

Produktinformation

Enfärgad pläd i mjuk och skön fleecekvalitet. Pläden är enkel att tvätta och torkar snabbt.

Se gärna också

Prydnadskudde petroleumblå

Enfärgad prydnadskudde med diskret mönster. Kudden passar lika väl på sängen i sovrummet som på soffan i vardagsrummet. Kombinera gärna med matchande överkast i serien Eze. Den neutrala färgen och det diskreta mönstret gör att den är lätt att kombinera med andra prydnadskuddar. Kombinera gärna olika färger, former och material för ett spännande intryck.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson