Sidan innehåller annonslänkar

Riva pläd denimblå

-50%

Jämför produkt Riva pläd denimblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riva pläd denimblå i kategorin Julkuddar och julplädar här hos oss.

Produktinformation

Enfärgad pläd i mjuk och skön fleecekvalitet. Pläden är enkel att tvätta och torkar snabbt.

Se gärna också

Pläd natur

Pläd i naturnära toner med diskreta ränder i grönt av 100% linne. En mjuk och skön pläd med härlig struktur och fransar längst med kortsidorna. Filten blir en dekorativ detalj på soffan eller sängen när den inte används. Kombinera gärna med prydnadskuddar i grönt för att förstärka de gröna ränderna. En pläd i naturnära toner som gör den enkel att kombinera med övrig inredning i hemmet.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson