Sidan innehåller annonslänkar

Root Julgransfot 65x53 cm Svart matt


Jämför produkt Root Julgransfot 65x53 cm Svart matt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Root Julgransfot 65x53 cm Svart matt i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Med Root julgransfot står den allra största granen stadigt på golvet! Med sin vikt på hela 4,7 kg, tillsammans med de grova skruvarna i rostfritt stål håller julgransfoten din gran tryggt på plats Fotens stiliserade form av en oregelbunden stjärna ger en modern touch i hemmet.

Julgransfoten är formgiven av Pascal Charmolu för Born in Sweden. Tillverkad i återvunnen aluminium.

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Julkula LED-ljus Into the Woods

En ljuvlig Julgranskula / dekorationskula med LED-ljus och muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Denna magiska julkula är som gjord för att hängas i julgranen men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord med dess fina form och att de lyser upp vintermörkret med tio LED-lampor inuti glaskulan.

Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv bestående av mumintrollet i skogen i Mumindalen.

Mumin julkulan In the Woods har en LED -ljusslinga med tio små glittrande lampor som du kan slå på och av med en strömbrytare. LED-lamporna drivs av CR2032 batteri som ej ingår.
Produkten är även CE -certifierad.

Denna julkula med mumin från Muurla är 11 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Born

För andra betydelser, se Born (olika betydelser). Born (limburgiska: Bor) är en ort med cirka 6 000 invånare (2014) i den nederländska kommunen Sittard-Geleen, i provinsen Limburg. Orten är mest känt för sin biltillverkning NedCar idag ägd av Mitsubishi Motors. Volvo Personvagnar tillverkade från mitten av 1970-talet fram till 2004 sina mindre modeller, Volvo 340, Volvo 440 och Volvo S40 i Born, men har nu lämnat fabriken.

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Sweden

Sweden kan avse: Sweden, Maine – en kommun (town) i Oxford County Sweden, New York – en kommun (township) i Monroe County Sweden (musikalbum) – ett album av The Mountain Goats