Rolf Berg Keramik - Rolf Berg Årstomte 2021 med Julkrans 21 cm


Jämför produkt Rolf Berg Keramik - Rolf Berg Årstomte 2021 med Julkrans 21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rolf Berg Keramik - Rolf Berg Årstomte 2021 med Julkrans 21 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

2021 års tomte från Rolf Berg. Hållandes i en vacker julkrans är denna tomte en riktig spridare av julkänsla, var den än får ta plats.

Jultomten är handgjord av keramik och tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Jultomtarna är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under juletid.

Tomtarna är fina samlingsobjekt som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra glad.

Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många.

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Julkula Julgran 9 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med ett passande mumin motiv från Muurla.

Vad passar bättre att pryda din julgran med än en julgranskula med motiv av mumin och snorkfröken som just dansar runt en julgran i full skrud?

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv bestående av Mumin och Snorkfröken som dansar runt en julgran.

Denna julkula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.