Rolf Berg Keramik - Minitomte med halmbock 9 cm

-8%

Jämför produkt Rolf Berg Keramik - Minitomte med halmbock 9 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rolf Berg Keramik - Minitomte med halmbock 9 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

En handgjord keramik minitomte från Rolf Berg, Eskilstuna. Tillsammans med halmbocken sprider de härlig julstämning, oavsett var de står.

Står lika fint ensamma, som i grupp med andra tomtar och tomtegummor. Tomtarna är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad.

Fina samlingsobjekt som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv.

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Glasburk In The Woods 2 L

En ljuvlig glasburk med muminmotiv In The Woods från Muurla.

En väldigt fin handblåst glasbehållare från Muurla som även kan användas som en ljushållare eller vas. Glascylindern har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta vintriga mumin-motiv vid namn ”In the Woods” där Mumintrollet, Snorkfröken, Lilla My och Hattifnattarna finns avbildade.

Glasburken In the woods från Muurla är handtillverkad av blyfritt glas och är 20 cm hög och 14 cm i diameter. Medföljer gör även ett lock i silikon så att du kan förvara livsmedel eller julens goda som pepparkakor och nötter i den. Muminburken rymmer 2 l.
Glasbehållaren prytt med ett fint mumimmotiv kan även användas som ljuslykta för blockljus eller som en vas för dina blommor och julprydnader. Hur den än används så lyser den upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.