Rolf Berg Keramik - Microtomte på Paket 7 cm

-8%

Jämför produkt Rolf Berg Keramik - Microtomte på Paket 7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rolf Berg Keramik - Microtomte på Paket 7 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Handgjord microtomte i keramik från Rolf Berg, Eskilstuna. Sittandes på ett rött paket, är tomten här för att sprida glädje och julstämning.

En fin, detaljrik tomte som kommer hänga med under många år framöver. Jultomtarna är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad.

Tomtarna är fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv.

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Glasburk Muminhuset 30,5 cm

En fantastiskt fin och stor burk i glas som föreställer Muminhuset från Muurla.

En underbar handblåst glasburk från Muurla för till exempel pepparkakor eller annat julgodis. Muminhuset i glas kan även användas som en ljuslykta för blockljus eller ljusslingor. Glasburken har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta vintriga mumin-motiv där Mumintrollet, Muminpappan, Lilla My, Sniff, och Too-Ticki är avbildade på Muminhuset.

Muurla Glasburk föreställande Muminhuset är handtillverkad av blyfritt glas och är 30,5 cm hög och 15 cm i diameter. Så detta är verkligen en stor och fin prydnadsburk! Glaslocket eller glastaket är avtagbart så att den ska kunna användas som förvaringsburk till ditt favoritjulgodis eller som ljuslykta. Vare sig du sätter ett blockljus i glaslyktan eller lägger i en batteridriven ljusslinga så kommer Muminhuset i glas lysa upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.

Mepal

Mepal är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i distriktet East Cambridgeshire, grevskapet Cambridgeshire och riksdelen England, i den sydöstra delen av landet, 100 km norr om huvudstaden London. Mepal ligger 8 meter över havet och antalet invånare är 982.Terrängen runt Mepal är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 27 meter över havet, 1,0 km söder om Mepal. Runt Mepal är det ganska tätbefolkat, med 120 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Chatteris, 7,2 km nordväst om Mepal. Trakten runt Mepal består till största delen av jordbruksmark.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 9 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 18 °C, och den kallaste är december, med 0 °C.