Rolf Berg Keramik - Microtomte med Vintergran 8 cm


Beställ Rolf Berg Keramik - Microtomte med Vintergran 8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rolf Berg Keramik - Microtomte med Vintergran 8 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Microtomte från Rolf Berg med en gran klädd av snö - en riktig vintergran. Låt julstämningen flytta in i hemmet med den här tomten som kan placeras var som helst i hemmet.

Kanske står han på en skänk eller i en hylla. Jultomten är handgjord i keramik och tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna.

Jultomtarna är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under juletid. Tomtarna är fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna.

Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad. Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv.

Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många. Hans produkter är kända för sitt skickliga hantverk och fantastiska kvalité. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Julgranskula Mumintrollet 7 cm

En vacker dekorationskula / Julgranskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas årliga Julkulor är handgjorda och därför är varje föremål unikt.

Dessa underbara glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för dessa juliga mumin-motiv. Årets julkula som gjorts i en begränsad upplaga föreställer Mumintrollet med en halsduk och lykta.

Denna julgranskula från Muurla med Mumin är 7 cm i diameter och matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.