Rolf Berg Keramik - Microtomte med Teddybjörn 6 cm


Beställ Rolf Berg Keramik - Microtomte med Teddybjörn 6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rolf Berg Keramik - Microtomte med Teddybjörn 6 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Denna microtomte från Rolf Berg har i knät en nallebjörn med röd rosett. En vacker, detaljrik juldekoration som kommer trivas var du än ställer den och sprida härlig julkänsla i hemmet.

Tomten är handgjord och tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Stjärngosse handgjord i keramik av Rolf Berg i Eskilstuna.

Med denna placerad i hemmet blir julstämningen ett faktum. Låt den stå för sig själv och sprida stjärnglans eller låt den stå i grupp med andra keramik tomtar eller stjärngossar.

Keramik föremålen är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad. Fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna.

Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv. Hans skickliga hantverk och detaljerade keramik föremål samlas och älskas av många.

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.