Rolf Berg Keramik - Ljushållare Tomte med kälke i granskogen 23 cm

-30%

Jämför produkt Rolf Berg Keramik - Ljushållare Tomte med kälke i granskogen 23 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rolf Berg Keramik - Ljushållare Tomte med kälke i granskogen 23 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Produktinformation

Handgjord ljushållare i keramik, tillverkad av Rolf Berg Keramik i Eskilstuna. Jultomtarna är välkända för sitt genuina nordiska utseende och för sin goda kvalitet och skapar julstämning oavsett var de placeras.

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Glasburk Muminhuset 30,5 cm

En fantastiskt fin och stor burk i glas som föreställer Muminhuset från Muurla.

En underbar handblåst glasburk från Muurla för till exempel pepparkakor eller annat julgodis. Muminhuset i glas kan även användas som en ljuslykta för blockljus eller ljusslingor. Glasburken har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta vintriga mumin-motiv där Mumintrollet, Muminpappan, Lilla My, Sniff, och Too-Ticki är avbildade på Muminhuset.

Muurla Glasburk föreställande Muminhuset är handtillverkad av blyfritt glas och är 30,5 cm hög och 15 cm i diameter. Så detta är verkligen en stor och fin prydnadsburk! Glaslocket eller glastaket är avtagbart så att den ska kunna användas som förvaringsburk till ditt favoritjulgodis eller som ljuslykta. Vare sig du sätter ett blockljus i glaslyktan eller lägger i en batteridriven ljusslinga så kommer Muminhuset i glas lysa upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).