Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Kotte Julhänge 8 cm Vit

Beställ Afroart - Kotte Julhänge 8 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Kotte Julhänge 8 cm Vit inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

En handgjord stjärna av papper. Den här magnifika stjärnan kan hängas bland granens grenar eller i fönstret, som juldekoration passar den att använda på en mängd olika ställen i hemmet.

Julhänget finns i fler färger.Stjärnan är tillverkad i Bangladesh av företag på landsbygden vilket innebär att människor inte behöver ta sig till arbeten i storstäder och istället stanna kvar i sin hemort. Afroart grundades 1964 och arbetar med att bibehålla samt presentera traditionella hantverk från länder i Afrika, Asien och Latinamerika, och därmed bidra till att stödja områden där hantverk är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Cult Design - Cult Design Tomtar med julklappar 5x5 cm 3-pack

Ett fint set från Cult Design med tre klassiska tomtar som pysslar med tillverkning av julklappar.
Perfekt som present eller till att förgylla det egna hemmet med under juletider.


Jultomtarna är tillverkade i lergods och designade av Marita Lord. Hon har tagit inspiration från Jenny Nyströms klassiska tomtar. Jenny Nyströms julillustrationer blev hela svenska folket sinnebild av hur en god jul skulle se ut och firas.

I den sinnebilden ingick julkalas-tomtarna som älskar julens mysiga tid då man tänder levande ljus och samlar nära och kära för en festlig måltid. Inspirationen till designen kommer även från klassiska julklappspaket från förr i tiden då julklapparna förseglade med rött sigillack och röda band. Jultomten kom för att dela ut dessa gåvor och den traditionen har vi fortfarande kvar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Zwiesel

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Marimekko

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter