Afroart - Julgranspynt Talgoxe 4x8 cm

Beställ Afroart - Julgranspynt Talgoxe 4x8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julgranspynt Talgoxe 4x8 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Julgranspynt i handtovad ull från Afroart. Den här fina talgoxen med sina karakteristiska färger kommer ge din gran ett charmigt och härligt utseende.

Gjord för hand i Nepal som har en flerårig tradition inom hantverket. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Cult Design - Cult Design Tomtar med julklappar 5x5 cm 3-pack

Ett fint set från Cult Design med tre klassiska tomtar som pysslar med tillverkning av julklappar.
Perfekt som present eller till att förgylla det egna hemmet med under juletider.


Jultomtarna är tillverkade i lergods och designade av Marita Lord. Hon har tagit inspiration från Jenny Nyströms klassiska tomtar. Jenny Nyströms julillustrationer blev hela svenska folket sinnebild av hur en god jul skulle se ut och firas.

I den sinnebilden ingick julkalas-tomtarna som älskar julens mysiga tid då man tänder levande ljus och samlar nära och kära för en festlig måltid. Inspirationen till designen kommer även från klassiska julklappspaket från förr i tiden då julklapparna förseglade med rött sigillack och röda band. Jultomten kom för att dela ut dessa gåvor och den traditionen har vi fortfarande kvar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Yamazaki

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Ariete

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Fiskars

Se alla produkter